geld verdienen met beleggen

Beleggen

Beleggen

Een manier om van huis uit geld te verdienen is het beleggen in aandelen, ETF’s, crypto’s en andere financiële producten. Of je nou een lange-termijn belegger bent of meer op de korte-termijn focust, wij hebben de beste tips voor je verzameld zodat jij succesvol kunt beleggen.

Heb je interesse in het handelen in crypto’s? Kijk dan eens in de categorie ‘crypto handel’.

Direct beginnen met beleggen?

Maak gebruik van de volgende brokers.

Betrouwbare Nederlandse broker.

Populair crypto platform. Ontvang tot $4000 bonus!

Crypto platform met copy trading.

Let op; Beleggen kent risico’s. Je kunt je inleg verliezen.

Laatste berichten

passief inkomen ETF
Beleggen in de juiste ETF's kan je op termijn een leuk passief inkomen opleveren. Wil jij weten hoe je dit aanpakt? Lees dan snel verder.
small cap aandelen
Beleggen in small cap aandelen? Dit zijn bedrijven met een beperkte marktkapitalisatie. Over het algemeen als vrij risicovol bestempeld, maar met een hoog potentieel!
aandelen in crisistijd
Juist in tijden van crisis is het een goed idee om aandelen aan te schaffen. Hoewel dit vaak tegen je gevoel in gaat omdat je enkel rode koersen ziet. Met deze tips stap jij in de juiste aandelen!
bitcoin wallet
Bitcoins worden in een digitale portemonnee bewaart. Sterker nog: een wallet is noodzakelijk om uberhaupt Bitcoin te kunnen kopen, verkopen en bewaren. In dit artikel lees je meer over het bewaren van crypto, maar ook de mogelijkheden om te kopen
bitcoin minen
Mining speelt een sleutelrol bij het proces om Bitcoins te genereren. Maar wat is minen nou precies en hoe werkt het? In dit artikel lees je er alles over!
crypto bitcoin
Het wereldwijde financiële systeem heeft de laatste jaren grote veranderingen doorgemaakt. Nieuwe ontwikkelingen op het gebied geautomatiseerde systemen, financiële applicaties en de manier waarop consumenten met geld omgaan volgen elkaar in een razendsnel tempo op. En dan hebben we het