consumentenpanels

Enquêtes invullen voor geld

Enquêtes invullen

Enquêtes invullen voor geld. We hebben de beste consumentenpanels voor je geselecteerd. Meld je gratis aan en begin direct met verdienen.

Bij de meeste consumentenpanels ontvang je direct een startbonus. Je hoeft je dus alleen maar aan te melden om je eerste euro’s binnen te halen!

Beste enquête websites

Bekijk de top 11 consumentenpanels.
gfk panel review
5/5
GFK panel krijgt van ons de hoogste beoordeling. Transparant en goede vergoedingen!
yougov enquêtes
HOGE VERGOEDING
5/5
Ben jij man en tussen de 25 en 49 jaar? YouGov is opzoek naar jou en betaald nu extra goed voor jouw mening!
nationaal media onderzoek
NIEUW!
5/5
Ben jij 16-24 jaar oud en woonachtig in Nederland? Dan is het Nationaal Media Onderzoek opzoek naar jou. Installeer de app op je telefoon en begin met verdienen!
opinieland review
4/5
Verdien geld met het invullen van enquêtes via het Opinieland consumentenpanel.
lifepoints review
4/5
Verdien geld met het invullen van enquêtes via het LifePoints consumentenpanel.
mr survey logo
4/5
Enquêtes op basis van je profiel en interesses. Beloning op basis van moeilijkheidsgraad van de enquête.
surveoo review
3.5/5
Krijg betaald middels cadeaubonnen, PayPal of via bankoverschrijving.
surveylama review
3.5/5
Voor elke ingevulde enquête ontvang je 'lama punten'. Deze zijn inwisselbaar voor geld.
opinionz enquêtes
3/5
Via het Opinionz enquêteplatform verdien je cadeaubonnen, of laat je cash uitbetalen via PayPal. Daarnaast maak je in de dagelijkse trekking kans op €10,-!
i-say review
3/5
Verdien geld met het invullen van enquêtes via het I-Say consumentenpanel.

Hoe kan je geld verdienen met het invullen van enquêtes?

Bedrijven zijn altijd op zoek naar feedback voor hun producten en/of diensten. De mening van de klant is erg belangrijk om zo de kwaliteit en service verder te verhogen. Omdat het niet eenvoudig is om relevante feedback te krijgen van consumenten besteden veel bedrijven dit uit aan een marktonderzoekbureau.

Deze marktonderzoekbureaus zoeken naar consumenten die een eerlijk oordeel over een product of dienst willen geven. Omdat vrijwel niemand vrijwillig zijn tijd hier aan wil besteden, ontvang je vaak geld voor het invullen van deze enquêtes.

Hoeveel tijd neemt het invullen van enquêtes in beslag?

Hoeveel tijd je spendeert aan het invullen van de vragenlijsten verschilt enorm. Sommige vragen zijn erg eenvoudig en nemen weinig tijd in beslag om te beantwoorden. Je bent hier dus zo mee klaar. Je begrijpt zelf ook wel dat de vergoeding voor zo’n marktonderzoek lager is de verdiensten voor een uitgebreide enquête. Het marktonderzoekbureau geeft vaak zelf al aan hoeveel tijd je ongeveer kwijt bent aan het invullen.

Verwacht daarnaast niet dat je zomaar wat in kunt vullen om lekker snel geld te verdienen. Neem je het werk serieus, dan kan je er een leuk bedrag aan over houden.

Hoeveel geld verdien je met het invullen van enquêtes?

Hoeveel geld je kan verdienen met het invullen van de vragenlijsten hangt onder andere af van:

Daarnaast is uiteraard je eigen inzet een bepalende factor voor het bedrag wat je per maand binnen kunt halen. Ben je bereid wat tijd te spenderen aan het geven van je mening en neem je dit serieus? Dan is er een leuke zakcent mee te verdienen.

De inkomsten zijn meestal gelinkt aan de lengte van de enquête. Voor een wat langere enquête, waar je ongeveer 45 minuten tot een uur mee bezig bent, ontvang je vaak tussen de 5 en 10 euro. Dit is een heel schappelijk uurtarief! Vind je dit nou nog niet genoeg, bekijk dan onze thuiswerk vacatures eens.

Hoe worden de verdiensten uitbetaald?

Bij de meeste enquête websites krijg je een beloning per ingevulde enquête in de vorm van punten. Zodra je saldo hoog genoeg is kan je er voor kiezen om deze uit te betalen.

De uitbetaling verschilt per platform, maar vrijwel altijd is dit in de vorm van cadeau kaarten voor grote webshops. Bij enkele kan je er ook voor kiezen om cash geld te ontvangen op je PayPal account. 

paypal
Ikea logo
hema logo
bol logo

Zijn alle enquête websites betrouwbaar?

Helaas zijn niet alle website die geld aanbieden voor het invullen van enquêtes te vertrouwen. Bij sommige websites is de vergoeding veel te laag, duurt de uitbetaling erg lang, of krijg je uiteindelijk helemaal geen geld.

We hebben daarom een lijst gemaakt van de beste enquête websites. Voor elk consumentenpanel hebben we een uitgebreide review geschreven met een beoordeling! Zo kies jij voor de beste optie en verdien je uiteindelijk het meest!