bubbleshooter eazegames

Verdien geld met het spelen van spelletjes

Games

Geld verdienen met het spelen van spelletjes. Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar het kan echt! Speel Solitaire, Bubble Shooter, Bingo, Sudoku en meer.

Ben jij de beste speler? Dan win je een leuk geldbedrag. Eerst gratis spelen om zo je vaardigheden te verbeteren? Ook dat kan!

Populaire games

Speel mee en verdien geld met jouw favoriete spelletjes!

bubbleshooter
Win €2,00 - €5,00 - €10,00
Competitie €190
Bubbleshooter, wie kent het niet?! Zie je een set van 3 of meer dezelfde kleuren bubbels? Dan kan je deze weg schieten. Hoe groter de combinatie, hoe meer punten je ontvangt.Ben jij je tegenstander te slim af? Dan ga jij ervandoor met het geldbedrag.
patience
Win €2,00 - €5,00 - €10,00
Competitie €125
Patience, oftewel solitaire. Iedereen heeft dit kaartspel wel eens gespeeld op de computer. Ben jij er toevallig erg goed in? Dan kan je er vanaf nu zelfs geld mee verdienen!
sudoku eazegames
Win €2,00 - €5,00 - €10,00
Competitie €65
Train je brein en verdien geld! Mooier kan toch niet? Als jij een echte expert in sudoku bent kan je hier een leuk zakcentje aan over houden. Speel mee en win een leuk geldbedrag.
bingo eazegames
Win €2,00 - €10,00
Competitie €12,00 of €50,00
Bingo op hoog tempo! Krijg jij je kaart sneller vol dan je tegenstander? Speel mee aan de vaardigheidsversie van Bingo en win geldprijzen.

Hoe kan je geld verdienen met het spelen van games?

Vandaag de dag zijn er veel mensen die geld verdienen met gamen. Zo zijn er gamers die mee doen aan competities en op die manier grote geldprijzen winnen. Anderen vloggen over hun game ervaring en verdienen geld dankzij de advertentie-inkomsten van de vlogs.

Ben jij geen professionele gamer? Niet getreurd, EazeGames maakt het mogelijk dat ook jij geld kunt verdienen met het spelen van je favoriete spelletjes zoals Solitaire en Bubbleshooter!

Vallen deze spelletjes onder gokken?

Geld verdienen met spelletjes op EazeGames valt niet onder gokken. Alle games zijn namelijk 100% gebaseerd op vaardigheid. Dit betekend dat jij als speler alle invloed hebt op de uitkomst van het spel omdat er géén kans elementen aanwezig zijn in deze spelletjes.

Jij kan door veel te oefenen je vaardigheden dus verbeteren en hogere scores behalen. Dit is bij casino’s en gokspellen wel anders, daar moet je gewoon geluk hebben en kan je jezelf niet ontwikkelen.

Hoeveel geld verdien je met het spelen van Eazegames?

Wist je dat de top speler van EazeGames al meer dan €120.000,00 heeft gewonnen?!

eazegames ranglijst

Bij het starten van een spel kies je zelf of je voor geld speelt of niet. Je hebt dus de mogelijkheid om eerst gratis te oefenen om de games onder de knie te krijgen. Ben je er helemaal klaar voor om voor geld te spelen? Stort dan geld op je account. Dit kan al vanaf €5. Kies daarna hoeveel je wilt inzetten bij jouw favoriete spel.

Je kunt al voor echt geld mee doen vanaf €1,20 per spel en €2 winnen. Je speelt tegen één tegenstander of je doet mee aan een competitie met meerdere spelers en grotere geldprijzen.

Meespelen met een competitie

De hoogste geldbedragen kun je winnen door het spelen van de competities. Uiteraard zijn deze competitiever omdat er meerdere deelnemers zijn, vandaar dat de prijzenpot hoger is.

Met een inzet van slechts €4,00 kan je de hoofdprijs van €30,00 winnen. Een lucratieve investering!

EazeGames iOS en android app

EazeGames heeft ook een eigen app voor iOS en Android. Op deze manier speel je de games eenvoudig via je mobiele telefoon of tablet. De app is gratis te downloaden in de App Store en Google Play Store.