loterijen

Loterij

Loterij

Liever lui dan moe? Speel dan maar gewoon mee met de loterij. Zo hoef je niet te werken en maak je toch kans om er warmpjes bij te zitten. Een beetje geluk moet je wel hebben natuurlijk, anders kost het je meestal alleen maar geld…

Alle loterijen

Speel bewust 18+
lot of happiness loterij
NIEUW!
De Lot of Happiness loterij steunt goede doelen speciaal gericht op kinderen. Minimaal 50% van de opbrengsten komt ten goede van kinderen in moeilijke situaties.
vriendenloterij
De VriendenLoterij steunt organisaties die dagelijks geluk van anderen mogelijk willen maken. Dit zijn organisaties die zich inzetten voor cultuur, sport en welzijn.
staatsloterij
De staatsloterij is wellicht de meest bekende loterij van Nederland. Elke maand weer leuke geldprijzen!
nationale postcode loterij
Met de Postcode Loterij maak je kans op leuke prijzen aan de hand van je postcode.

Is het verstandig om met een loterij mee te spelen?

Meespelen met loterijen is een persoonlijke keuze en hangt af van je financiële situatie. Het is belangrijk om te onthouden dat de kans om een groot geldbedrag te winnen bij een loterij meestal zeer laag is. Miljonair worden is mogelijk, maar de kans is erg klein.

Het is verstandig om een limiet voor jezelf vast te stellen en niet meer uit te geven dan je je kunt veroorloven.

Wat is de win kans bij een loterij?

De winkans bij een loterij hangt af van verschillende factoren, waaronder het aantal deelnemers, het aantal beschikbare prijzen en de manier waarop de winnaars worden geselecteerd. Over het algemeen geldt dat hoe meer deelnemers er zijn, hoe kleiner de individuele winkans wordt. Ook als er maar een beperkt aantal prijzen beschikbaar zijn, kan dit de winkans verminderen.

Bij sommige loterijen wordt de winnaar willekeurig geselecteerd door middel van een trekking, terwijl bij andere loterijen deelnemers bijvoorbeeld een bepaalde combinatie van cijfers moeten hebben om te winnen. Het is belangrijk om te beseffen dat de kans om te winnen bij een loterij over het algemeen erg klein is. Het kan daarom verstandig zijn om alleen deel te nemen als het plezier en de spanning van het meedoen belangrijker zijn dan het potentieel om te winnen.

Trekkingsuitslag loterij

Voor veel loterijen is er een maandelijkse trekkingsuitslag. Sommige loterijen hebben zelfs elke week een trekking. Onderstaan een overzicht met alle trekkingsuitslagen en waar je deze kunt vinden.

Trekkingsuitslag Staatsloterij

staatsloterij

De staatsloterij heeft elke 10e van de maand een trekking. Naast de maandelijkse trekking zijn er nog een aantal extra trekkingen zoals de Droomsalaristrekking van 1 oktober. De uitslag van de trekking bekijk je op de website van de Staatsloterij.

Trekkingsuitslag Postcode Loterij

nationale postcode loterij

De postcode loterij heeft elke maand een trekking. De uitslag van de trekking kan je de 1e van de maand op de website van de postcodeloterij vinden. Speel je mee met Plus of Premium? Dan maak je kans op extra prijzen.

Trekkingsuitslag Lot of Happiness

lot of happiness loterij

De lot of happiness loterij heeft elke tweede maandag van de maand een trekking. Als je gewonnen hebt krijg je via e-mail bericht. Je kan de uitslag natuurlijk op op de website bekijken. 

Op de vierde maandag van maart, juni, september en december is er ook nog een ‘grote goede doelen trekking’.

Trekkingsuitslag Vriendenloterij

vriendenloterij

Bij de vriendenloterij is het elke dag prijs! Je lotnummer bestaat uit de laatste 5 cijfers van je rekeningnummer. Om te kijken of je gewonnen hebt vul je deze in op de website van de vriendenloterij.

Trekkingsuitslag Eurojackpot

eurojackpot loterij

De eurojackpot heeft 2 trekkingen per week! Één op dinsdag en één op vrijdag. De Eurojackpot trekking is elke dinsdag en vrijdag om 19.00 uur live vanuit Helsinki. De uitslag is om 22.00 uur bekend en bekijk je op de website van Eurojackpott.