thuiswerken

Thuiswerk vacatures

Thuiswerk vacatures

Toegankelijke thuiswerk vacatures met goede verdiensten. Een eenvoudige manier om wat extra bij te verdienen naast je huidige baan.

Meer weten over thuis werken? Bekijk de veel gestelde vragen.

patience
NIEUW!

Verdien geld met het spelen van spelletjes

Speel solitaire, bubble shooter, sudoku en meer. Win tot wel €10,00 per game!

nationaal media onderzoek

Doe mee met het NMO

Doe mee met het Nationaal Media Onderzoek en verdien direct €10,00!

Alle vacatures

Momenteel 6 thuiswerk vacatures beschikbaar.
vacature transcriberen
Thuiswerk
Betaald per opdracht
n.v.t.
Als transcribent ben je verantwoordelijk voor het omzetten van audio- en videobestanden naar geschreven tekst. Kan jij goed luisteren én snel typen? Dan is dit de ideale baan voor jou!
kantoorartikelen inpakken nietmachine
Thuiswerk
€19/uur
n.v.t.
Voor een opdrachtgever zijn we opzoek naar thuiswerkers om dozen met kantoorartikelen in te pakken. De klant verkoopt boxen met daarin alle benodigde producten voor op kantoor.
pakketjes aannemen
Thuiswerk
€0,25/pakket
n.v.t.
Betaald krijgen voor het aannemen van pakketjes. Het kan echt! Door je aan te melden als ViaTim buurtpunt neem jij pakketjes aan voor mensen die niet thuis zijn op het bezorgmoment.
social media marketeer
Thuiswerk
€21/uur
MBO+
Voor een grote webwinkel zijn we op zoek naar een social media marketeer. Je werkt vanuit huis, of beter gezegd, vanaf elke gewenste locatie!
klantenservice medewerker
Thuiswerk
€14,50/uur
n.v.t.
Voor een grote webshop zijn we op zoek naar een klantenservice medewerker. Je werkt vanuit huis en ontvangt een goed salaris van 14,50 euro per uur.
ggd corona
Thuiswerk
€10,28/uur
MBO, HAVO, VWO
Wil jij graag werken vanuit huis én iets bijdragen aan de corona crisis? Dan is deze GGD vacature iets voor jou! Je gaat onder andere mensen helpen die een afspraak willen maken voor een test of vaccinatie.
patience

Spelletjes spelen en geld verdienen...

Verdien geld met het spelen van spelletjes als patience, bubble shooter, sudoku en meer!

Wat zijn de voordelen van thuis werken?

Door de corona pandemie zijn veel mensen verplicht gaan thuiswerken. Niet iedereen is hier positief over, maar veel mensen zijn ook de voordelen gaan zien. Zo sta je ’s ochtends vroeg niet meer in de file als je naar je werk toe moet. Daarnaast ben je veel vrijer in het indelen van je dag, je bepaald je eigen werktijden.

Thuiswerk is goed te combineren met kinderen. De kinderen hoeven niet meer elke dag naar de opvang, wat je een hoop geld kan schelen. Voor sommige mensen is thuiswerk is combinatie met kinderen echter ook een groot nadeel. Kinderen vragen nou eenmaal aandacht, waardoor je minder gefocust met je werk bezig bent.

Wat zijn de nadelen van thuiswerk?

Zoals eerder al genoemd kan het hebben van kinderen een nadeel zijn als je vanuit huis werkt. Je bent er ongemerkt toch erg druk mee.

Een ander nadeel van thuiswerk is het gemis van collega’s. Niet iedereen zal dit een probleem vinden, maar als je een echte team player bent is het soms lastig om de hele dag alleen thuis te zitten. Naast de gezelligheid, is het op de werkvloer veel eenvoudiger om even iets te overleggen met je collaga’s.

Daarnaast brengt thuiswerken kosten met zich mee. Denk hierbij aan de energierekening. De kachel staat hoger, de lamp en computer staat aan, je gebruikt meer water, je gebruikt printpapier, en ga zo maar door. Veel werkgevers bieden je echter een vergoeding voor deze kosten.

Welke soorten thuiswerk zijn er?

Naast je reguliere functie die je van huis uit kunt uitvoeren zijn er ook een hoop thuiswerk banen om een extra inkomen te genereren naast je huidige baan. Denk hierbij aan;

Laten we wat dieper ingaan op de verschillende soorten thuiswerk.

Thuiswerk inpakwerk

Inpakwerk is een erg populaire manier van thuiswerk. Het is namelijk vrij eenvoudig werk en het betaald vaak ook nog eens goed. Je hoeft er ook niet voor gestudeerd te hebben. Er is meestal geen opleiding voor vereist.

Door de populariteit van inpakwerk is het aanbod vacatures meestal niet heel erg groot. Is er een vacature beschikbaar? Wees er dan snel bij!

Heel simpel. De opdrachtgever levert een aantal producten bij je thuis af. Aan jou de taak om deze producten te sorteren en/of te verpakken. Zodra dit klaar is word alles weer bij je opgehaald.

Het is uiteraard wel belangrijk dat je voldoende ruimte tot je beschikking hebt. De producten moeten wel tijdelijk opgeslagen worden tot jij deze ingepakt hebt. Hoeveel ruimte je nodig hebt is natuurlijk volledig afhankelijk van het type product. Voor het inpakken van kantoorartikelen heb je bijvoorbeeld vrij weinig ruimte nodig.

Met inpakwerk kan je behoorlijk wat geld verdienen. Mede daardoor is het een populaire manier van thuiswerken. Verwacht echter geen gouden bergen, echt rijk zal je er niet van worden.

Hoeveel je uiteindelijk per uur verdiend is afhankelijk van je eigen werktempo. Je krijgt meestal geen vast bedrag per uur, maar betaald per afgeleverd product.

Met veel inpakwerk verdien je gemiddeld tussen de 10 en 15 euro per uur. In sommige gevallen kan dit oplopen tot maar liefst 25 euro per uur! Dat is best netjes.

Een tip; raffel je werkzaamheden niet of om zo meer te verdienen. Als je slecht werk aflevert zal je hoogstwaarschijnlijk geen opdrachten meer krijgen.

Klantenservice medewerker

Een andere baan die goed van huis uit uitgevoerd kan worden; het werken bij de klantenservice van een groot bedrijf.

Zoals de naam van de functie al doet vermoeden handel je de klantenservice van een bedrijf af. Je beantwoord bijvoorbeeld telefoontjes en e-mails van klanten. Tegenwoordig komt er echter nog meer bij kijken. Zo zijn veel bedrijven ook actief op social media en komen er ook vaak vragen via whatsapp binnen. 

Hoeveel geld je verdiend is vaak afhankelijk van het type bedrijf en de kennis die benodigd is om de vragen van klanten te beantwoorden. Soms heb je specifieke kennis nodig en worden er ook eisen gesteld aan je opleidingsniveau.

De uurtarieven liggen tussen de €10,00 en €20,00 per uur.

Niet altijd. Sommige bedrijven vragen diepgaande kennis over de producten/diensten die ze aanbieden. Dit is vaak wel te leren.

Daarnaast moet je over goede communicatieve vaardigheden beschikken. Veel vacatures vereisen dus ook een bepaald opleidingsniveau.

In tegenstelling tot inpakwerk is dit dus een iets minder toegankelijke thuiswerk baan. 

Enquêtes invullen tegen betaling

Bedrijven willen graag weten wat gebruikers van hun producten / diensten vinden. Hiervoor huren ze marktonderzoekbureaus in. Deze bieden op hun beurt een vergoeding aan als jij een enquête invult.

Wil jij ook geld verdienen met het invullen van enquêtes? Lees meer over het invullen van enquêtes op onze consumentenpanel pagina.