gratis producten testen

Gratis producten

Gratis producten

Gratis producten ontvangen? We hebben een mooie selectie van producten of diensten die je zonder betaling kunt ontvangen.

Daarnaast zijn er ook een hoop fabrikanten benieuwd naar je mening. Jij krijgt GRATIS de producten thuis gestuurd, geeft je mening door aan de fabrikant en je mag vervolgens de producten gewoon houden!

Alle deals

De beste gratis producten, diensten en winkansen. 

Voor meer gratis producten kijk je op GratiZ.nl

ziggo smart tv
Gratis Smart TV t.w.v. €649,- bij een ziggo abonnement
GRATIS smart TV
Geen review nodig

Ontvang nu een gratis smart TV bij een ziggo abonnement! *Formaat en waarde van de TV afhankelijk van het gekozen Internet & Televisie pakket.

nord VPN black friday
3 maanden gratis NordVPN
3 maanden GRATIS
Geen review nodig

Tijdens deze Black Friday aanbieding krijg je 3 maanden gratis NordVPN bij een 1- en 2-jarig abonnement! Daarnaast krijg je ook nog een 68% korting! Ga veilig het internet op en maak gebruik van deze VPN aanbieding!

ziggo gratis chromebook
Gratis Chromebook t.w.v. €359
GRATIS Chromebook
Geen review nodig

Ontvang een gratis Samsung Galaxy Chromebook t.w.v. €359,- bij een Ziggo Alles-in-1 abonnement.

bybit
Tot $4000 bonus bij Bybit
tot $4000 bonus!
Geen review nodig

Handelen in crypto’s? Gebruik het Bybit trading platform en ontvang tot wel 4000$ aan bonussen. Bybit is één van de populairste crypto platformen, mede dankzij de lage transactiekosten.

kwantum rad van fortuin
Draai en win voor Kwantum shoptegoed
0,00
Geen review nodig

Kwantum geeft gratis shoptegoed weg! Draai aan het rad en win gegarandeerd een bedrag tussen €5,00 en €500,00! De prijs van 5 euro is enkel in te wisselen bij een aankoop van minimaal 25 euro. De actie is geldig van 26 september t/m 11 december 2022.

gratis on that ass boxershort
Gratis On That Ass boxershort
0,00
Geen review nodig

Bij On That Ass krijg je momenteel een gratis boxershort. Met het On That Ass abonnement ontvang je maandelijks een boxershort voor slechts €9,99. Je krijgt nu de kans om de eerste boxer gratis te ontvangen. Ben je toch niet helemaal tevreden over de boxershort? Dan kan je ten alle tijden opzeggen!

Besparen op goede deals

In deze moeilijk tijden is het belangrijk om op de kleintjes te letten. Daarom hebben we de beste deals en zelfs een hoop gratis producten/diensten voor je geselecteerd. Zo bespaar jij een hoop geld!

Zijn de producten/diensten écht gratis?

Ja, de meeste aanbieding op deze pagina zijn helemaal gratis!

Voor sommige gratis producten is een wederdienst vereist. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het geven van je mening over producten en/of diensten. We vermelden dit bij elke deal op de website.